جایگاه پژوهش های دینی
“جایگاه پژوهش های دینی”
اهم مباحث نشست علمی با حضور سرکار خانم طاهری با موضوع: “جایگاه پژوهش های دینی” در سالن مدرسه بدین شرح است.
خانم طاهری با اشاره به معنای پژوهش و هدف از آن، به جایگاه پژوهش های دینی پرداخته و در پایان پیشنهادهایی را برای ایجاد انگیزه و رشد پژوهش در بین طلاب بیان کردند.
ایشان پژوهش را بررسی و کاوشی که با سخت کوشی انجام می پذیرد تعریف نموده و هدف از آنرا نه تنها کشف واقعیت های نو و جدید، که تفسیر درست واقعیت ها و یافتن نتایج جدید و تجدید نظر در یافته های پیشین دانستند. ایشان پژوهش های دینی را کلید فتح سعادت دنیوی و اخروی دانسته و به جایگاه والای آن اشاره نمودند. سپس با بیان آمار 348محقق در هر یک میلیون نفر در کشور، آنرا با آمار کشور های پیشرفته که سه هزار نفر در هر یک میلیون نفر است، مقایسه نموده و پیشرفت هرکشوری را روی پژوهشهای انجام شده در آن کشور بیان نمودند.
خانم طاهری در ادامه پیشنهادهایی را ارائه کردند از جمله؛ تشکیل پژوهشکده خاص از طرف مسئولین و یا گروهی از طلاب، با هدف آموزش گام به گام پژوهش و استفاده از اینترنت و برنامه ریزی فن آوری اطلاعات برای به روز بودن و پیشرفت سریع، همچنین قرار دادن یک هیات علمی پژوهشی، برای استفاده از تجارب و استعدادیابی افراد مستعد و اولویت بندی موضوعات مورد نیاز جامعه. ایشان افزودند: عملیاتی کردن تحقیقات انجام شده به صورت چاپ در فصلنامه یا نشریات و یا ارائه آن به عموم افراد، می تواند مشوق خوبی برای محققان باشد. آموزش خانواده ها برای همکاری با محققان از پیشنهادهای دیگر ایشان بود. در پایان تصریح نمودند که، هر نسلی تاریخ خود را نه بر سر ویرانه های نیاکان خود که بر سر پژوهش ها و موفقیتهای آنان بنا می کند؛ پس برای آیندگان بهترین چیزها را به جا بگذاریم.
قابل ذکر است این نشست در روز چهارشنبه94/9/25 در 30 دقیقه مهلت داده شده صورت گرفت.